Asiantuntijapalvelut sähkön kilpailutukseen yrityksille, maatiloille ja kiinteistökohteille

Ota yhteyttä

ENERLO-energia tarjoaa palvelut sähkön kilpailutukseen yrityksille Etelä-Pohjanmaan alueella. Kilpailutuksen avulla varmistetaan parhaat sähkötarjoukset ja paras mahdollinen sopimus sähköntoimittajan kanssa – näin voidaan saavuttaa merkittävät säästöt yrityksen sähkökustannuksissa jo lyhyellä aikavälillä tarkasteltuna. Lue lisää ja hyödynnä asiantuntijapalvelumme!

Ota yhteyttä

Sähkön kilpailuttaminen kannattaa tehdä oikeaan aikaan, eli silloin, kun markkinahinta on edullisimmillaan. Kaupantehohetkestä riippuen sähkötarjousten hinta voi nimittäin vaihdella huomattavasti. Jo yhden sentin alennus kWh-hinnassa merkitsee 100 000 kWh:n vuosikulutuksella 1 000 euron säästöä joka vuosi.

 

Sähkömyyjien tarjoukset on sidottu tyypillisesti pohjoismaisen sähköpörssin hintaan. Jos sähköpörssin hintakomponenttien tulkinta ei ole tuttua, kannattaa tarjousten hintavertailussa ja sopimusten teossa käyttää asiantuntijaa. ENERLO-energia tarjoaa yrityksellesi kattavat, merkittävää säästöä tuottavat palvelut sähkön kilpailutukseen.

Sähkön kilpailutuksemme sisältää:

  • sähkömarkkinatilanteen valvonnan ja analysoinnin

  • perustietojen selvityksen

  • tuntitehojen haun ja kulutusprofiilin muodostamisen

  • tarjouspyynnön ja -vertailun teon

  • sopimusluonnoksen läpikäynnin

  • hinnan kiinnityksen optimaalisella hetkellä valitun toimittajan kanssa

  • sopimusvalvonnan jatkosopimuksesta.

Kysy lisää

Asiantuntijat apunasi – ota yhteyttä

Olemme toteuttaneet vuosien saatossa jo tuhansia sähkökilpailutuksia eri alojen yrityksille sekä kiinteistöasiakkaillemme Etelä-Pohjanmaan alueella ja saavuttaneet niissä heille suuria säästöjä. Paikallisena toimijana tunnemme alueen sähkötoimittajat erinomaisesti, mikä mahdollistaa vahvan asiantuntijuuden sähkönkilpailutuspalveluissa. Voit kysyä tarkempia tietoja referensseistämme ottamalla meihin yhteyttä. Vastaamme mielellämme myös kaikkiin sähkön kilpailutusta koskeviin kysymyksiisi, joten ethän epäröi kääntyä puoleemme.


Hyödynnä alan asiantuntijan, ENERLO-energian vahva osaaminen ja kilpailuta yrityksesi sähkösopimus jo tänään. Muistathan että palvelemme myös sähkönkäyttöön ja -siirtoon liittyvissä optimoinneissa.

Sähkönkäytön ja -siirron optimointi